Ngarep
Prakawis proyek
Kabar kedokteran
Penulis
Buku sing dilisensi ing babagan obat
AF AM BS CY DA EU GL GU HAW IW JA JW KO MY NL PA YI
Parasitologi kesehatan

PARASITOLOGI MEDIS

Gaponov S.P. Arthropoda Parasit 2005
Buku teks kasebut mbahas struktur, biologi lan siklus hidup saka arthropoda parasit. Fitur adaptif morfologi lan fisiologi crustacea parasit, serangga, lan mites ditekan. Bentuk utama parasitisme lan cara-cara pambentukan ing jinis kasebut dituduhake. Perhatian khusus ditrapake kanggo arthropod getih - pembawa saka patogen infèksi lan invasi, uga cara circulation saka panyakit fokus utama sing paling penting. Buku manual ditrapake kanggo mahasiswa fakultas biologi lembaga pendidikan sing luwih dhuwur. Dianjurake kanggo nggunakake kursus "Parasitologi", "Kedokteran lan hewan zoologi", "Arachnoentomology"
Antonov M.M. Tisu helminthiases ing wong diwasa lan bocah-bocah (epidemiologi, klinik, diagnosis, perawatan, pencegahan) 2004
Rekomendasi metodologi. Pambuka. Etiologi. Fitur proses epidemi. Immunopathogenesis saka jaringan helminthiasis. Ciri-ciri epiko-epidemiologi jinis tartamtu helminthiasis jaringan. Toxocarosis. Trichinosis. Echinococcosis. Cysticercosis. Diagnosa laboratorium jaringan helminthiasis. Cara kerja diagnostik. Diagnosis diferensial. Perawatan jaringan helminthiasis. Pengamatan Dispensary. Nyegah.
Gaponov S.P. Protozoa parasit 2003
Buku teks kasebut mbahas struktur lan siklus protozoa, parasit ing kéwan lan manungsa. Buku manual ditrapake kanggo mahasiswa fakultas biologi saka institusi pendidikan tinggi Rusia. Disaranake nggunakake "Parasitologi", "Protozoan penyakit", "Zoologi medis", "Protozoologi"
Kuliah Tape cacing 2000
Karakteristik umum. Ora dirajut (Bull) Chain, Taeniarhynchus saginatus. Chain Armed (Porcine), Taenia solium. Cysticercosis. Dwarf tsepene, bapak Hymenolepis. Echinococcus, Echinococcus granulosus. Alveococcus multilocularis. Lenten lebar, Diphyllobothrium latum. Sparganoz.
Bir S.A. Parasitologi teoretis, carane mangerteni, apa tugase? 2000
Materi kasebut dibahas ing rong seminar teoretis babagan masalah biologi umum, ekologi lan nggunaake sumber biologi saka Departemen Ilmu Biologi saka Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia. Dhiskusi bab parasitologi teoretis kudu diwiwiti kanthi konsep fundamental parasitisme lan postulat yen sintesis teori parasitologi pribadi kudu nuntun kanggo nggawe arah ilmiah khusus parasitologi teoretis.
Cherepanov AA, Moskvin AS, Kotelnikov GA, Khrenov VM Diagnosis diferensial helminthiases miturut struktur morfologi endhog lan larva patogen 1999
Atlas minangka alat ukur kanggo spesialis laboratorium (dokter hewan lan teknisi laboratorium), guru, siswa luwih dhuwur, lembaga pendidikan menengah lan lembaga kedokteran hewan liyane. Kajaba iku, bisa dadi kapinteran praktis kanggo para profesional kesehatan lan ahli biologi lingkungan. Ngemot data ing patogen utama helminthiases, cara kanggo diagnosa, uga fitur karakteristik endhog lan larva helminths spesies paling umum ing ilustrasi lan formulir deskriptif. Nalika nyetel diagnosis helminthiases, wigati banget ditambani ukuran, wujud, struktur endhog lan larva parasit. Buku manual nggambarake metode micrometry, uga metode diagnosa koproovaskular kuantitatif.
Pandhuan sarana lan karya laboratorium kanggo siswa taun kapisan lan katelu fakultas biologi. Parasitologi 1998
Masalah sing paling penting saka asal-usul lan evolusi parasitisme, fitur adaptasi morfologi lan fisiologis kanggo cara hidup parasit, strategi siklus urip, uga infèksi parasit sing paling umum, patogen, klinik, pencegahan lan cara diagnostik dianggep. Buku manual ditrapake kanggo siswa taun 1 lan 3, sing nyinaoni parasitologi umum lan tartamtu.
Warta medis "MedguideBook" © 2014-2016
info@medicine-guidebook.com